مقالات

ساده‌ترین روش برای نصب پارکت تمام چوب

خرید پارکت تمام چوب

آراستن کف با پارکت تمام چوب فضای منزل و محیط کار را بسیار زیبا کرده و موجب افزایش روحیه، نشاط و شادی می‌گردد. هنگام نصب پارکت باید با دقت ابعاد و سطح مورد نظر را اندازه گرفته و با حوصله و وقت کافی اقدام به نصب پارکت نمود. نصب پارکت تمام چوب پروژه‌ای حساس و مهم است که بهتر است توسط افراد زبده صورت گیرد.‌ در ادامه با چوب ایران شیوه  نصب پارکت تمام چوب شرح داده می‌شود.‌

برای خلق یک دکوراسیون خاص‌ و متفاوت، چوب ایران

بهترین انتخابه !

جهت مشاوره ، خرید و انجام خدمات با ما در ارتباط باشید.

برای خلق یک دکوراسیون خاص‌ و متفاوت، چوب ایران

بهترین انتخابه !

جهت مشاوره ، خرید و انجام خدمات با ما در ارتباط باشید.

اصول نصب پارکت چوبی

قبل از نصب پارکت چوبی بهتر است ابتدا اصول مهم برای نصب پارکت چوبی را بدانید. استاندارد بودن سطح زیرین کار به طور مستقیم به روی نتیجه نهایی تاثیر خواهد گذاشت. از مهم‌ترین اصولی که باید برای نصب پارکت‌ها به آن توجه داشت عبارتند از:

  • نم و رطوبت زیر پارکت منجر به بادکردن پارکت خواهد شد. به همین دلیل سطح باید کاملا خشک و بدون هیچ گونه نم و رطوبت باشد. بهتر است با چند پارچه ضخیم و تی پارچه‌ای محیط کاملا خشک شود.
  • برجستگی‌ها و فرورفتگی‌ها در سطح زیر باعث ناهموار شدن سطح پارکت شده و به مرور منجر به ایجاد پارگی و سوراخ‌هایی در تایل‌های مختلف خواهد شد. ابتدا سطح را به طور کامل صاف و هموار کنید.
  • فضای زیر پارکت‌ها محل مناسبی برای رشد و زندگی مورچه و موریانه است. به همین دلیل باید ابتدا تمام سطح زیرین سم پاشی و سپس عایق کاری شود تا از نفود حیوانات موذی در امان باشد.
  • تایل‌های پارکت چوبی در دمای مختلف منبسط و یا منقبض می‌شوند. بهتر است حداقل دو روز قبل از نصب در محل قرار گیرند. با این کار پارکت‌ها با دمای محیط سازگار شده و پس از اتمام کار تغییر شکل یا اندازه نخواهند داشت.
  • اگر قصد نصب پارکت روی موزاییک و سرامیک دارید، حتما ابتدا تمام موزاییک زیر کار را محکم کنید. سرامیک و موزاییک‌های شل و لق زیر پارکت باعث می‌شوند تا کف‌پوش به مرور از سطح جدا شود و کارتان نتیجه خوبی نداشته باشد.
همچنین بخوانید:   هنگام خرید درب ضد سرقت به چه مواردی باید توجه کرد؟

اگر سیستم گرمایشی در کف ساختمان وجود دارد، باید از بخار بند کمک گرفته شود تا نم و رطوبت و دمای بالا به پارکت آسیب وارد نکند.

خرید پارکت تمام چوب

مشاهده و خرید پارکت تمام چوب با بهترین قیمت بازار: خرید پارکت تمام چوب 

مراحل نصب پارکت تمام چوب

نصب پارکت تمام چوب نیاز به اجرای مرحله به مرحله دارد. در ادامه این مراحل را برای شما توضیح خواهیم داد.

آماده سازی

ابتدا، فضای نصب را بررسی کنید و اطمینان حاصل کنید که سطح صاف، خشک و تمیز است. تمامی سطح را به دقت مورد بازبینی قرار دهید.

نصب زیرسازی

 قبل از نصب پارکت چوب، یک زیرسازی مناسب و اصولی مطابق با استاندارد انجام دهید. شما می‌توانید از پلاک چوبی یا فوم پلی‌اتیلن استفاده کنید تا درجه‌ صافی و عایقی بین پارکت و زیرسازی ایجاد شود.

بررسی نوک پارکت

قبل از نصب، نوک پارکت را بررسی کنید و اطمینان حاصل کنید که آن‌ها سالم و بدون ترک یا آسیب هستند. در صورت وجود نقص یا ضربه، پارکت را عوض کنید. وقتی نوک پارکت ترک داشته باشد، خیلی سریع از جای خود کنده خواهد شد.

شروع نصب

از یک سمت اتاق شروع کنید و مکان نصب را با استفاده از چسب چوبی یا قفل مخصوص روی زیرسازی قرار دهید. پارکت را با دقت و صف درست قرار داده و سپس آن را با استفاده از کلید پارکت سر جای خود قرار دهید.‌ پارکت‌ها را به دقت و با ابعاد بسیار دقیق در کنار هم قرار دهید. هر بار توجه کنید که پارکت را با دقت و صف قرار دهید تا همه قسمت‌ها هم اندازه، صاف و منظم در کنار هم قرار گیرند.

همچنین بخوانید:   ده مورد از جدیدترین مدل های کمد دیواری چوبی

برش کردن

در نواحی سقف، دیوارها و قسمت‌های دیگر که نیاز به برش دارند، از لوازم مناسب برای برش استفاده کنید. دقت کنید که برش‌ها به درستی و با دقت و مطابق ابعاد فضا بریده شوند. در زمان برش از وسایلی که کارایی ندارند استفاده نکنید، بهتر است این کار توسط افراد زبده انجام شود.

تمام کردن

هنگام نصب آخرین ردیف پارکت، ممکن است نیاز به برش طولی پارکت هم داشته باشید. در این صورت، از کلید پارکت استفاده کنید تا آن را به صورت محکم و سفت اتصال دهید. پس از نصب همه قسمت‌ها، با استفاده از تمام کننده مناسب، پارکت را تمام کنید. این عمل به پایان رساندن نصب و حفاظت از سطح پارکت در برابر رطوبت و خشکی کمک می‌کند. یعنی بخش آخر پارکت را محکم کنید، به طوری که مدت‌ها پایدار بماند.

پاکسازی

 بعد از نصب، سطح پارکت را با استفاده از محلول تمیز کننده مخصوص پارکت چوب و با کمک دستمال پارچه ای پاکسازی کنید. از دستمال نرم استفاده کنید و از آب چندان به کار نبرید، چون ممکن است کار محکم نشده باشد و با نفوذ آب از جا کنده شود.‌

پایان کار

بعد از خشک شدن پارکت، می‌توانید به پایان دهی آن اقدام کنید. این شامل استفاده از لکه‌زدایی، روغن‌دهی یا استفاده از روکش محافظ است. این کار می‌تواند به پارکت چوب شما زیبایی و مقاومت بیشتری ببخشد، روکش پارکت بهترین گزینه برای افزایش عمر پارکت است. مطمئن باشید که هنگام نصب پارکت چوب، مواد و ابزارهای مناسب را به کار ببرید. دقت و صبر نیز داشته باشید، بی حوصلگی کار شما را خراب خواهد کرد.‌ دستورات لازم نصب پارکت را به دقت رعایت کنید و از یک مشاور خبره در این کار کمک بگیرید.

همچنین بخوانید:   معرفی انواع چهارچوب درب ضدسرقت
خرید پارکت تمام چوب

مشاهده و خرید پارکت چوبی گیلاس با بالاترین کیفیت از چوب ایران:خرید پارکت چوبی گیلاس

ابزار لازم برای نصب پارکت چوبی

بعد از بررسی شرایط محیط و آماده سازی زیرساخت، لازم است ابزارها به درستی تهیه شوند. از جمله ابزارهای مورد نیاز برای نصب کفپوش پارکت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

 

  • تجهیزات مورد نیاز برای کف سابی سطوح سیمانی و ناصاف ماننده سنباده
  • نم‌سنج دیجیتالی برای اطمینان از عدم وجود نم و رطوبت در زیر پارکت
  • چکش پلاستیکی برای محکم کردن تایل‌ها
  • کاردک برای پخش کردن چسب زیر کفپوش
  • گیره نصب
  • متر، وسایل اندازه گیری
  • اره دستی و مویی برای برش دادن تایل‌های کفپوش
  • قرنیز برای پنهان ساختن فضای خالی دیوار تا پارکت
سخن پایانی

پارکت چوبی نوعی کفپوش بسیار شیک و جدید است که به فضای منزل و محیط کار جلوه بسیار زیبایی می‌بخشد. این پارکت باید به صورت کاملاً اصولی و استاندارد نصب شود تا مدت‌ها دوام داشته باشد. برای نصب پارکت باید ابتدا زیرسازی انجام شود تا هیچ گونه برآمدگی در کف وجود نداشته باشد. پس از کف سازی باید تمام محیط به دقت خشک شود، وجود نم و رطوبت موجب خرابی پارکت خواهد شد. پس از رطوبت گیری، باید تمامی پارکت‌ها به دقت و ظرافت بریده شوند تا سطح شما زیبا و جذاب به چشم آید. استفاده از ابزار مناسب کار مانند اره مویی، اره برقی و چسب به کاربر کمک می‌کند تا پارکت خوب و با کیفیتی نصب کند.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *